για τηλεφωνικές παραγγελίες
με το Kokkonis flags
στο κατάστημά μας
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
για παραγγελίες άνω των 99€

Εταιρία

Φρίξος Κοκκώνης ΑΕΒΕ Σημαιών

Εδώ και τρεις  γενιές κατασκευάζουμε σημαίες με μεράκι και προσήλωση στην ποιότητα, έχοντας κατακτήσει μοναδική τεχνογνωσία στο χώρο αυτό.

Με σεβασμό στην οικογενειακή παράδοση (από το 1897), με την ανεκτίμητη εμπειρία μας στο χώρο και με την έμφυτη διάθεσή μας για δημιουργία, βρισκόμαστε σε συνεχή έρευνα, εξέλιξη και ανάπτυξη.

Ακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη, έχουμε προχωρήσει στην επένδυση σε ψηφιακή τεχνολογία, αναπτύσσοντας και βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τις κλασικές μεθόδους εκτύπωσης.

Η καθετοποίηση της παραγωγής και η παραγωγική μας δυνατότητα, που ξεπερνά την εκτύπωση 5.000 μέτρων ημερησίως, μας καθιστά την πιο παραγωγική εταιρεία στον χώρο , ως προς την σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου παράδοσης.

Έχουμε αναλάβει τον σημαιοστολισμό πολλών διεθνών επιστημονικών συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων και προμηθεύουμε συνεχώς εμπορικές, διαφημιστικές, ξενοδοχειακές  και ναυτιλιακές εταιρείες, καθώς και αθλητικούς συλλόγους.

Εκτός από την παραγωγή σημαιών η εταιρεία μας ειδικεύεται  στην κατασκευή αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών, στην κατασκευή επιχειρηματικών  βραβείων, αθλητικών κυπέλλων και μεταλλίων,  στην ψηφιακή εκτύπωση διαφημιστικών banners,  στην εκτύπωση roll-ups, καθώς και στην κατασκευή διαφημιστικών κονκάρδων και πλήθος άλλων διαφημιστικών εφαρμογών.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη μας.

οι σελίδες μας

Φρίξος Κοκκώνης

eflags.gr

e-flags.gr

kokkonis.com

210 68 32 232
για τηλεφωνικές παραγγελίες
custom simees
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
σημαίες-πλακέτες
PORTFOLIO
δείγματα δουλειάς
YOUTUBE
το κανάλι μας
offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
προϊοντα σε προσφορά
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
για online αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 99€
ΒΡΕΣ
την παραγγελία σου
DOWNLOADS
διαθέσιμα αρχεια
Εταιρία Εταιρία Εταιρία Εταιρία Εταιρία Εταιρία Εταιρία
0

Καλάθι

0

Καλάθι(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.