για τηλεφωνικές παραγγελίες
με το Kokkonis flags
στο κατάστημά μας
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για παραγγελίες άνω των 99€

Τρόποι παραγγελίας

Α) Αρχικά μας ζητάτε προσφορά τηλεφωνικά μέσω e-mailή με την παρουσία σας στο κατάστημά μας σχετικά με την παραγγελία που σας ενδιαφέρει.Μας περιγράφετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας (Είδος Σημαίας,  Μέγεθος, Τεμάχια, Ραφτικά, Εικαστικό.)

Β) Στη συνέχεια σας αποστέλουμε την οικονομική μας προσφορά. Αν συμφωνείτε με την προσφορά μας κάνετε κατάθεση του 50% του συνόλου της παραγγελίας σας, στον λογαριασμό της εταιρείας μας και μας αποστέλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης.

Γ) Ετοιμάζουμε προσχέδιο με τα χαρακτηριστικά της παραγγελίας σας.

Δ) Ελέγχετε το προσχέδιο που σας στέλνουμε σχετικά με το μέγεθος, τα τεμάχια,  το χρώμα εκτύπωσης κλπ. Αν δεν χρειάζονται αλλαγές μας στέλνετε γραπτώς την έγκρισή σας και αρχίζει η παραγωγή της παραγγελίας σας.

Ε) Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον χρόνο που έχει οριστεί στην προσφορά μας. Η παραλαβή γίνεται στο κατάστημά μας, εκτός αν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε courierγια την αποστολή της.

Tags

 

κοκκωνης σημαιεσ

210 68 32 232
για τηλεφωνικές παραγγελίες
custom simees
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
σημαίες-πλακέτες
PORTFOLIO
δείγματα δουλειάς
YOUTUBE
το κανάλι μας
offers
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
προϊοντα σε προσφορά
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για online αγορές ΑΝΩ ΤΩΝ 99€
ΒΡΕΣ
την παραγγελία σου
DOWNLOADS
διαθέσιμα αρχεια
Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας Τρόποι παραγγελίας
0

Καλάθι

0

Καλάθι(0)

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.